Najava aktivnosti u Dječjem vrtiću Drniš u prosincu

Objavljeno u Obavijesti

Dolaskom djeci omiljenog sveca sv. Nikole započeli smo sa obilježavanjem prosinačkih aktivnosti u našem vrtiću.

U tjednu kada iščekujemo sv. Luciju, dana 10. prosinca 2014. godine, djeca će imati prigodu upoznati i fotografirati se s Mikijem i Mini, Disney junacima.

"Nemam tolito rutu" zbirka je dječjih pjesama autorice Branke Milete Grubač čije će se predstavljanje održati u Dječjem vrtiću Drniš dana 11. prosinca 2014. godine u okviru  gostovanja pisca dječje književnosti.

U suradnji s Hrvatskom željeznicom i ove godine djeca našeg vrtića uključit će se Božićnu pustolovinu vlakom, te zapjevati i družiti se sa djedom Božićnjakom. Put je planiran 16. i 17. prosinca 2014. godine.

Odgojna skupina Ivančice koja realizira Program katoličkog odgoja u posjetu domu za starije i nemoćne u Oklaju, dana 18. prosinca 2014. godine izvest će štićenicima doma prigodan blagdanski igrokaz, te će isti izvesti u  Osnovnoj glazbenoj školi "Krsto Odak" dana 23. prosinca 2014. godine na humanitarnoj lutriji koju organizira Frama Drniš u suradnji s Župnim uredom Drniš i Dječjim vrtićem Drniš.

U suradnji s roditeljima  polaznika našeg vrtića, organizirane su radionice za izradu božićnih ukrasa i kostima za božićne igrokaze.

Kazališnom predstavom teatra Dragon iz Zadra "Božićna pričica", koja će se održati dana 19. prosinca 2014. godine te prigodnim svečanostima odgojnih skupina ispratit ćemo veseli prosinac.

BOŽIĆNE SVEČANOSTI ODGOJNIH SKUPINA:

SPORTSKA DVORANA Dječjeg vrtića Drniš

  • Odgojne skupine Sunce i Ivančice , 16. prosinca 2014. godine (17,00 sati)
  • Odgojne skupine Vrapčići i Pčelice, 17. prosinca 2014. godine (17,00 sati)
  • Odgojne skupine Krijesnice i Simba,18. prosinca 2014. godine (17,00 sati)
  • Odgojne skupine Ribice i  Vjeverice, 22. prosinca 2014. godine (17,00 sati)

"Pada bijeli snijeg

blista sveta noć, poju anđeli, 

Božić svet će doć"

Sretan Božić tatama i mamama, Sretan Božić svima koliko nas ima!

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u!