Erasmus+: Prvi sastanak održan u Drnišu!

Objavljeno u Novosti

Održan je prvi sastanak partnera na zajedničkom projektu naziva "Training programs for teaching and support professionals in primary schools and kindergartens in child abuse cases - DareIIsee". Projekt je sufinanciran sredstvima Erasmus+ programa.

Na dvodnevnom sastanku sudjelovali su svi partneri; Pedagoški fakultet Ljubljana, Slovenija (nositelji projekta), Dječji vrtić Drniš, Hrvatska (partneri na projektu), Hrabri telefon, Hrvatska (partneri na projektu), European Forensic Agency, Beograd, Srbija (partneri na projektu) i Osnovna Škola Svetozar Miletić, Beograd, Srbija (partneri na projektu).

Dogovoreni su daljnji koraci u provedbi projekta. Sudionici su imali priliku upoznati se s našim vrtićem, gradom i okolicom. Posebno se zahvaljujemo gradonačelniku što je pozdravio sudionike i upoznao se s projektom, a svi gosti na poklon su dobili interaktivnu knjigu - "Prirodne ljepote Drniša", slikovnica koja u kombinaciji s interaktivnom olovkom postaje edukativni materijal i omogućava otkrivanje prirodnih ljepota drniškog kraja.

Veselimo se daljnjoj suradnji i nastavku projekta.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u!